TMI Tag

TMI Tag
  1. What are you wearing? Jumper and leggings, I’m just chilling at my flat at the moment so no need to be dressed up.
  2. Do you have any piercings? I have a helix piercing and 2 lobe piercings in my left ear and 2 lobe piercings in my right.
  3. Do you have any tattoos? No
  4. What’s your favorite drink? Soft drink- Sprite, Alcoholic- Gin and Tonic
  5. What’s your favorite song? At the moment my favourite song is The Other Side from the Greatest Showman soundtrack 🙂
  6. What’s your Zodiac sign? Cancer which is ironic because I hate crabs
  7. How long does it take you to shower? Depends on if I’m washing my hair but usually around 10-20 minutes.
  8. How long does it take you to get ready in the morning? Around an hour if I’m putting make-up on and showering, if I’m just running out the door then 10 minutes
  9. Have you ever been in a physical fight? No
  10. Loud music or soft? Loud so I can dance and sing along.
  11. Favorite Quote? No-one can make you feel inferior without your consent
  12. Favorite actor? Eddie Redmayne- I loved the Fantastic Beasts film
  13. Last book you read? An extraordinary means- it was so beautiful and made me cry, I would highly recommend
  14. The book you’re currently reading? My secret rockstar boyfriend.
  15. Last show you watched? Ru Pauls Drag Race- I have just finished season 2 and it was so good!
  16. Who’s the last person you talked to? My flatmates
  17. Last song you sang? Haven’t met you yet by Michael Buble
  18. Place you want to visit? Australia- I’ve never been but really want to.
  19. Favorite piece of jewelry? My turtle bracelet that my friend gave me for Christmas- its the longest I’ve gone without taking a piece of jewellery off.

Let me know in the comments your answers to some of these questions 🙂

xxxxxxxxxx

Best Friend VS Best Friend

Best Friend VS Best Friend

I have seen quite a few of these videos on youtube with best friend vs best friend, sibling vs sibling, best friend vs boyfriend/girlfriend so I thought I would put my own spin on this post and see how well two of my friends know me 😛 I have known Birunda for around 10 years which as I’m only 20 years old is a very long time! I have only known Hannah for 4 years but due to distance we now spend more time together so I am interested to see who can answer which questions :p Hannah actually did a post similar to this on her blog with me and our friend Anna so you can also check that out here: https://justhannahhere.wordpress.com/2017/11/13/best-friend-vs-best-friend-challenge/ ❤

  1. Can you name the 4 hamsters I had when I was younger?                                        Hannah:  Not sure                                                                                                                        Birunda: Miley, Selena, Harry Lucky                                                                                        Answer: Harry, Miley, Selena, Lucky
  2. Have I ever broken a bone?                                                                                                     Hannah: No                                                                                                                                  Birunda: No                                                                                                                                  Answer: No
  3. Favourite author as a child?                                                                                                   Hannah: Jaqueline Wilson                                                                                                        Birunda: Enid Blyton or Jaqueline Wilson                                                                              Answer: Jaqueline Wilson
  4. What year did I start my blog?                                                                                              Hannah: 2015                                                                                                                                Birunda: 2015                                                                                                                                Answer: 2015
  5. What animal am I afraid of?                                                                                          Hannah: Crabs                                                                                                                              Birunda: Crabs                                                                                                                            Answer: Crabs
  6. First Youtuber I ever watched?                                                                                      Hannah: Zoella/IISuperwomanII                                                                                              Birunda: Lilly Singh/IISuperwomanII                                                                                      Answer: IISuperwomanII
  7. If I was to move out of London where would I move?                                              Hannah: Brighton                                                                                                                        Birunda: Brighton                                                                                                                        Answer: Brighton
  8. Favourite movie?                                                                                                        Hannah:Me before you/Love Rosie                                                                                          Birunda: Love Rosie/TheWedding Singer                                                                                Answer: Love Rosie
  9. What is my pizza order?                                                                                                  Hannah: Meateor                                                                                                                          Birunda: Meateor with garlic and herb dip and garlic bread                                              Answer: Meateor
  10. What is my favourite breed of dog?                                                                              Hannah: Pug                                                                                                                                  Birunda: Pug                                                                                                                              Answer: Pug
  11. Which West End Show have I seen more than once?                                                       Hannah: Wicked                                                                                                              Birunda: Wicked                                                                                                                            Answer: Wicked
  12. What is my dream job?                                                                                                        Hannah: Vet/Full Time Blogger                                                                                                  Birunda: Vet in London Zoo                                                                                                        Answer: Youtuber/Blogger
  13. What app do I use the most?                                                                                          Hannah: Instagram                                                                                                                  Birunda: Snapchat/Instagram                                                                                                    Answer: Twitter
  14. Which is my favourite season?                                                                                              Hannah: Autumn/Fall                                                                                                                Birunda: Fall                                                                                                                            Answer: Fall
  15. What is my favourite colour?                                                                                          Hannah: Lilac                                                                                                                      Birunda: Purple/Lilac                                                                                                                  Answer: Lilac

Results:

Hannah: 13/15

Birunda: 13/15

Tie Breaker Question:

How many published blog posts are there on my blog?

Hannah: 118

Birunda: 316

Answer: 122

Well done Hannah! Overall I think they both did amazingly! I’m so lucky to have two friends who actually listen when I talk and who knows maybe there will be a rematch or I might have to put my two brothers to the test :p

Let me know in the comments what questions you would like to see included if I did a part two or did one with my brothers 🙂

xxxxxxxxxx

25 Facts About Me 2015

25 Facts About Me 2015

I have been reading blogs and watching YouTube videos for quite a while now and have often thought about how cool it would be to have my own blog so I have decided to take the plunge and write my very first blog post!!  I figured that for my first blog post I would tell you guys a little bit about me in the form of the 25 facts about me tag 🙂 

  1. What is your middle name?  Victoria
  2. What was favourite subject at school?  Biology
  3. What is your favourite drink? Lemonade
  4. What is your favourite song at the moment? You don’t really know me by Jessie J on her album Sweet Talker 🙂
  5. What is your favourite food? Chocolate (DUH)
  6. What is the last thing you bought? Maybelline Dream skin BB cream
  7. Favourite book of all time? Girl Online by Zoe Sugg
  8. Favourite Colour? Lilac
  9. Do you have any pets? 1 dog who is a border collie cross with a black Labrador and her name is Ellie , I also have a bearded dragon and a tortoise. IMG_1275.jpg
  10. Favourite Perfume? Fantasy by Britney spears
  11. Favourite Holiday? Orlando, I went for 2 weeks last year with my family and it was amazing!!
  12. Are you married? No (I’m only 18!!)
  13. Have you ever been out of the country, if so how many times? Yes, many times, I’ve been to Dubai, Spain, France, New York, Mexico and Italy.
  14. Do you speak any other language? No (but I want to learn French and Spanish)
  15. How many siblings do you have? Two older brothers
  16. What is your favourite shop? Boots or forever 21
  17. Favourite restaurant? Pizza express
  18. When was the last time you cried? 2 Weeks ago
  19. Favourite Blog? Zoella (QUEEN)
  20. Favourite Movie? Frozen (I know I should have let it go by now)
  21. Favourite TV show? Pretty Little Liars
  22. PC or Mac? PC
  23. What phone do you have? White iphone 5S
  24. How tall are you? 5ft 2in (I’m not short I’m just concentrated awesome :p)
  25. Can you cook? I can kind of cook but I’m more of a baker because then I have cakes and biscuits that I can eat 🙂

Put a link in the comments if any of you have done the 25 facts about me tag cause I’d love to see them ❤

xxxxxxxxxx